ГоловнаНовини ЖКГТранспортДеякі станції столичної підземки можуть закритися на вхід

Деякі станції столичної підземки можуть закритися на вхід

Кияни можуть зіштовхнутися з неприємними сюрпризами у підземці. Через проведення футбольного матчу на НСК «Олімпійський» метрополітенівці передбачають обмеження на вхід пасажирів до найближчих станцій.

Сьогодні у столичному метрополітені ймовірне введення обмежень на вхід пасажирів до декількох станцій. Про це повідомляють у прес-службі комунального підприємства.

Зокрема, мова йде про станції «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту».

Згідно з повідомленням, зміни у роботі підземки можливі через проведення на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Динамо» (Київ) й «Карпати» (Львів).

«Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» та «Палац спорту» - підкреслюється у повідомленні.

Також зазначається, що у цей день на всіх лініях метрополітену буде передбачено додаткові резервні состави, які видаватимуться в разі збільшення пасажиропотоку.

Зауважимо, у метрополітені просять пасажирів з розумінням поставитися до вжиття відповідних заходів, оскільки вони спрямовані на організацію безпечного перевезення пасажирів та високої культури їхнього обслуговування.

 
Коментарі (0)