ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтоличні райони знову сидітимуть без гарячої води

Столичні райони знову сидітимуть без гарячої води

У Подільському, Оболонському та Святошинському районах Києва з 7 серпня буде тимчасово припинено подачу гарячої води.

ПАТ «Київенерго» протягом серпня 2012 року буде проводити щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Подільського, Оболонського та Святошинського районів столиці. У зв'язку з цим 7 серпня з 14:00 буде тимчасово припинено гаряче водопостачання на Куренівці, Подолі, Петрівці і Рибальському півострові, а з 18:00 - в Біличах, Новобіличах і Академмістечку.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Зокрема, з 8 по 22 серпня пройдуть випробування мереж, які обслуговують житлові масиви Куренівка, Поділ, Петрівка та Рибальський півострів, а з 8 по 28 серпня (з урахуванням терміну ремонтних робіт на станції теплопостачання «Біличі») - Біличі, Новобіличі, Академмістечко.

Зокрема, випробування теплових мереж будуть здійснюватися в межах:

- проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Олевської, Бахмацької, Клавдіївської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць Доброхотова, Семашка, частково Окружної дороги (Святошинський район);

- вулиць Електриків, Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицькій, Боричевого Току, Боричевого узвозу, вулиці Кожум'яцької, Ярославського провулку, вулиць Фрунзе, Костянтинівської, Оленівської, площі Фрунзе, Балтійського провулку, вулиці Валківської, Гаванського провулку, вулиць Марка Вовчка, Новокостянтинівської, Петропавлівської , Садовського, Скляренка, Московського проспекту (Подільський та Оболонський райони).

Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень.

«Київенерго» попереджає, що пошкодження підземних трубопроводів з виникненням провалів і викидів води на поверхню може відбутися на вулицях і в підвалах будинків, де пролягають теплові мережі.

 
Коментарі (0)