ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЖитомирські оселі частково залишать без газу

Житомирські оселі частково залишать без газу

Чотирьом житловим будинкам у Житомирі тимчасово перекриють газопостачання. Десятки мешканців залишаться без газу через профілактичну перевірку.

З 18 листопада по 21 листопада у Житомирі проводитимуть планове технічне обслуговування систем газопостачання житлових будинків за адресами: вул. Космонавтів, 28; вул. Кафедральна, 6; вул. Перемоги, 2. З 20 по 22 листопада – в будинку по вул. Довженка, 60. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Житомиргаз».

Зазначається, що у зв’язку з цим до вказаних будинків тимчасово буде припинена подача газу.

Зокрема, працівники служби внутрішньобудинкового газового обладнання ПАТ «Житомиргаз» обстежать на щільність внутрішньоквартирні газопроводи, перевірять газове обладнання, наявність тяги у димових та вентиляційних каналах, проведуть мешканцям інструктаж з правил безпечного використання газу в побуті.

Нагадаємо, планове технічне обслуговування будинків проводиться з метою виявлення витоків газу і запобігання виникненню аварійних ситуацій.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, уряд затвердив Методику визначення технологічного мінімуму споживання природного газу для об’єктів у сфері теплопостачання. Це забезпечить стале проходження опалювального періоду, запевняють посадовці.

 
Коментарі (0)