ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДекілька районів Львова можуть залишитися без води

Декілька районів Львова можуть залишитися без води

Личаківський, частина Сихівського району та Винники протягом двох днів будуть без води.

Личаківський, частина Сихівського району та Винники протягом двох днів будуть без води.

У зв’язку з заміною аварійної ділянки водогону, від завтра буде припинено подачу води у Личаківському і частково Сихівському районах, а також у місті Винники.

Про це повідомляє ІА ZIK з посиланням на «Львівводоканал».

Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», у зв’язку із заміною аварійної ділянки магістрального водогону діаметром 1000 мм «Винники-Довга» (м. Винники, школа-інтернат на вул. Галицькій), від завтра, 5 жовтня, з 10.00 до 24.00 год 6 жовтня буде припинено подачу води в м. Винники, Личаківський район та частково Сихівський район обмежений вулицями: вул. Дністерська – вул. Білоцерківська – вул. Дунайська – вул. Липова Алея – вул. Зелена (парна сторона № 130-254, непарна № 115-275).

Подачу води у ці райони здійснюватимуть за графіком: з 06.00 год. до 08.00 год., а також з 18.00 год. до 20.00 год.

Відновити стабільне водопостачання планують з 7 жовтня. 

Нагадаємо, нещодавно у Києві без гарячого водопостачання через зупинку теплоджерел залишаються 164 житлових будинки, які обслуговує «Київенерго».  

Також як повідомлялося раніше, станом на 1 вересня столиця заборгувала за тепло 2,6 млрд грн. Найбільшу заборгованість за тепло, опалення та гарячу воду перед «Київенерго» мають населення і ЖЕО – 1,35 млрд грн та 690 млн грн грн відповідно. 

 

 
Коментарі (0)