ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДемонтовані столичні урни реанімували

Демонтовані столичні урни реанімували

Тисячі демонтованих урн не потрапили під утилізацію, а використовуються на благо киян на територіях об’єктів зеленого господарства міста.

Тисячі демонтованих урн не потрапили під утилізацію, а використовуються на благо киян на територіях об’єктів зеленого господарства міста. Така відповідь на запит щодо встановлення зазначених урн в столичних парках та приміських зелених зонах надійшла від КМДА до голови комісії Київради з питань культури та туризму Олександра Бригинця, повідомили у прес-службі політика.

«Я звертався до КМДА з проханням встановити демонтовані урни в приміських зонах та столичних парках, оскільки там їх не вистачає. І якщо їх дійсно використовують на територіях інших об’єктів зеленого господарства, це все одно великий плюс», - прокоментував Олександр Бригинець.

Нагадаємо, напередодні святкування Дня Києва та проведення чемпіонату з футболу Євро-2012 демонтували тисячі бетонних урн для сміття в центрі Києва, а на їх місцях встановили «проти вибухові» контейнери для збору сміття задля безпеки киян та гостей міста.

УНН

 
Коментарі (0)