ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДенис Шмигаль чекає від міністерств алгоритму компенсацій підприємцям з "червоної зони" карантину

Денис Шмигаль чекає від міністерств алгоритму компенсацій підприємцям з "червоної зони" карантину

Держава підтримає українців під час жорсткого карантину в регіонах. Він розповів, що відповідне питання, за дорученням президента, обговорили керівниками Міністерств.
Прем’єр Денис Шмигаль чекає від міністерств напрацювання алгоритму компенсаційних виплат підприємцям, які призупинили діяльність через віднесення регіонів до “червоної зони” епіднебезпеки у зв’язку з коронавірусом.
 
Як повідомив очільник уряду у Telegram-каналі, держава підтримає українців під час жорсткого карантину в регіонах. Він розповів, що відповідне питання, за дорученням президента, обговорили керівниками Міністерств.
 
Відповідний механізм мають розробити спільно Мінекономіки, Мінфін, Мінсоцполітики, Мінрегін та органи місцевого самоврядування.
 
Нагадаємо, починаючи з 00 години 00 хвилин 24 березня 2021 р. на території Київської та Сумської областей діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 березня.
 
Впродовж останнього місяця в ціх регіонах відмічається погіршення ситуації.
 

В Київській області щотижнева кількість нових випадків  захворювань на COVID-19 за останній місяць збільшилась в 4 рази, а за останній тиждень  захворюваність зросла на 45%. У Сумській області  щотижнева кількість нових випадків захворюваності збільшилась у 5 разів, а останній тиждень показав приріст на 81 %. 

 
Коментарі (0)