ГоловнаНовини ЖКГПодіїДепутат ВР Альона Бабак складе депутатські повноваження

Депутат ВР Альона Бабак складе депутатські повноваження

Депутат Верховної Ради Альона Бабак з фракції "Самопоміч" вирішила скласти депутатські повноваження. За словами Альони Бабак, такого рішення послужили виключно особисті причини.
Депутат Верховної Ради Альона Бабак з фракції "Самопоміч" вирішила скласти депутатські повноваження, про це вона повідомила Українським Новинам.
 
За словами Альони Бабак, такого рішення послужили виключно особисті причини.
 
"Я вважаю, що мені треба поміняти мою діяльність. Я не політик, я більше експерт. Для мене політична діяльність є складною, як для людини", - сказала вона.
 
Бабак вже повідомила про своє рішення членам фракції і лідеру партії, меру Львова Андрію Садовому.
 
За її словами, ніяких розбіжностей з партією у неї немає, вона вдячна своїм колегам за досвід.
 
Альона Бабак була обрана до Ради 8-го скликання за списком партії "Самопоміч" (№8 у списку). Вона є заступником голови комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.
 
Замість Альони Бабак за списком політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" в парламент проходить секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко. Вона включена в список "Самодопомоги" під №36.
 
Вусенко має вищу освіту, на момент включення в список була доцентом кафедри цивільно-правових дисциплін Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, проживає в Луцьку.
 
Вусенко є керівником Волинської обласної організації партії "Самопоміч". У 2015 році на місцевих виборах була обрана до Луцька міськрада, де з 2 грудня 2015 року займає посаду секретаря.
 
Після смерті голови Луцької міськради Миколи Романюка 3 лютого Вусенко виконує обов'язки мера.
 

Нагадаємо, що в 2015 році редакція ІА "У. К." зустрічалася з Альоною Валеріївною на інтерв'ю: «Мусимо перейменувати сферу і визначити, що ми робимо у сфері житлової політики», - Альона Бабак

 
Коментарі (0)