ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДепутати готові встати на шляху у нечистот

Депутати готові встати на шляху у нечистот

Секретар Алуштинської міськради Сергій Соловйов на сьогоднішній нараді оголосив про створення депутатської комісії, яка повинна буде зупинити скиди нечистот в міські річки

Секретар Алуштинської міськради Сергій Соловйов на сьогоднішній нараді оголосив про створення депутатської комісії, яка повинна буде зупинити скиди нечистот в міські річки Улу-Узень і Демерджі, останнім часом знаходяться в жалюгідному стані.

Комісію очолив директор спортивного олімпійського центру «Спартак» Микола Стасек; до складу увійшли директор пансіонату «Демерджі» Олексій Котолуп і представник керівництва готелю «Radisson» Антон Федун. Такий склад не випадковий: саме в районі пляжів «Демерджі» і «Radisson» брудні промови впадають в море, погрожуючи здравницям зривом сезону. Також у роботі комісії візьмуть участь представники Прокуратури, СЕС, водоканалу.

Сергій Соловйов, який взяв питання очищення річок під особистий контроль, запевнив, що цього року всі несанкціоновані скиди у річки будуть виявлені і зупинені.

Нагадаємо, русла невеликих алуштинських річок Улу-Узень і Демерджі останнім часом перетворилися в сміттєві звалища, а їх вода забруднена нечистотами, імовірно, з 154 вигрібних ям міста.

Джерело – «Твоя газета»

 
Коментарі (0)