ГоловнаНовини ЖКГПодіїДепутати можуть відстрочити штрафи для ФОПів

Депутати можуть відстрочити штрафи для ФОПів

З 1 січня ФОП повинні при розрахункових операціях використовувати касові апарати. Штрафи може бути відкладено на місяць. Верховна Рада може відстрочити штрафи для фізичних осіб-підприємців за незастосування касових апаратів.
З 1 січня ФОП мають при розрахункових операціях використовувати касові апарати. Штрафи можуть бути відкладені на місяць.
 
Верховна Рада може відстрочити штрафи для фізичних осіб-підприємців за незастосування касових апаратів. Про це заявив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев у ефірі телеканалу Еспресо.
 
“Я вже запропонував відповідну поправку, гадаю, що ми її проголосуємо досить швидко, щоб зменшити або скасувати штрафи для тих, хто зареєструє РРО (реєстратори розрахункових апаратів, ред.) до 1 лютого 2022 року”, – сказав він.
 

Нагадаємо, з 1 січня 2022 року платники єдиного податку другої-четвертої груп, які проводять розрахунки готівкою, зобов’язані використовувати касові апарати. 17 грудня Рада не підтримала відстрочення запровадження касових апаратів для ФОП. 

 
Коментарі (0)