ГоловнаНовини ЖКГПодіїДепутати вимагають створити ТСК для розслідування корупції у «Нафтогазі»

Депутати вимагають створити ТСК для розслідування корупції у «Нафтогазі»

Депутати вимагають створити у парламенті три тимчасові слідчі комісії — щодо тарифів, щодо корупції в НАК “Нафтогаз України” й ПАТ “Укргазвидобування” та з розслідування злочинів керівництва НБУ і ФГВ
Депутати вимагають створити у парламенті три тимчасові слідчі комісії — щодо тарифів, щодо корупції в НАК “Нафтогаз України” й ПАТ “Укргазвидобування” та щодо розслідування злочинів керівництва НБУ і Фонду гарантування вкладів, заявила лідер фракції Юлія Тимошенко на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів парламенту.
 
“Відповідні проекти постанов про створення тимчасової слідчої комісії вже зареєстровано. І лише від голови Верховної Ради залежить, чи будуть вони включені до порядку денного поточного сесійного тижня”, — сказала Юлія Тимошенко.

За її словами, люди, особливо в сільській місцевості, вимикають свої будинки від газового опалення через те, що не здатні платити за газ“. У зв’язку з цим необхідно терміново створити тимчасові слідчі комісії щодо встановлення необґрунтованих тарифів та щодо корупції в НАК “Нафтогаз України” й “Укргазвидобуванні”. 

 
Коментарі (0)