ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГДержава докладає усіх зусиль... до доступності житла

Держава докладає усіх зусиль... до доступності житла

Держава докладає всіх зусиль для ефективної реалізації в Україні програми «Доступне житло», яка є одним із важливих напрямків соціальних ініціатив.

Про це заявив сьогодні Президент Віктор Янукович під час робочої поїздки у Донецьку область, - інформує прес-служба Глави держави.

«Ця програма обов’язково повинна працювати. І ми маємо робити все, щоб за рахунок цієї програми люди могли отримувати житло», - наголосив Віктор Янукович.

Глава держави додав, що реалізація програми «Доступне житло» також сприятиме розвитку будівельної галузі, промислового виробництва, працюватиме на створення нових робочих місць.

Нагадаємо, нещодавно Міністерство юстиції зареєструвало зміни до «Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов».

Документ, зокрема, припускає новий порядок визначення громадян в категорії тих, хто потребує, а також - встановлює 16% ставки по кредиту на весь термін його дії, а не лише на момент видачі кредиту, як було раніше.

 
Коментарі (0)