ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДержава планує продати «Центренерго» наприкінці листопада

Держава планує продати «Центренерго» наприкінці листопада

Кабінет міністрів затвердив графік підготовки до приватизації та проведення конкурсу з продажу пакета акцій ПАТ „Центренерго“

Відповідно до графіку, конкурс з продажу “Центренерго” відбудеться в кінці листопада, а гроші від продажу держава зможе отримати вже в грудні 2018 року. Про це у Facebook написав керівник ФДМУ Віталій Трубаров, передає УНН.

“Кабінет міністрів затвердив графік підготовки до приватизації та проведення конкурсу з продажу пакета акцій ПАТ „Центренерго“. Відповідно до графіку, конкурс з продажу „Центренерго“ відбудеться в кінці листопада, і держава зможе отримати кошти від продажу ще в грудні 2018 року”, — повідомив Трубаров.

Як пояснив керівник Фонду держмайна, до цього часу ФДМУ має підготувати рекомендації щодо ціни та умов продажу. Потім їх має затвердити Конкурсна комісія та Кабмін, і в середині жовтня буде оголошено про проведення конкурсу та прийом заявок від потенційних покупців.

Держава виставляє на продаж 78,2% акцій. Це буде перше підприємство зі списку об’єктів великої приватизації у 2018 році.

Радником для приватизації “Центренерго” є польський філіал компанії Ernst & Young.

 

 
Коментарі (0)