ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДержава продовжуватиме інвестувати кошти на відновлення Донбасу

Держава продовжуватиме інвестувати кошти на відновлення Донбасу

Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков наголосив, що держава продовжуватиме інвестувати кошти у відновлення Донбасу, зокрема в прифронтові райони
Віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков наголосив, що держава продовжуватиме інвестувати кошти у відновлення Донбасу, зокрема в прифронтові райони, про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Дом". 
 
Найскладніший сьогодні стан у жителів, які знаходяться саме уздовж лінії зіткнення, "тобто там, де подих війни найбільш відчутно."
 
"Для цих жителів найскладніша ситуація в тому, що держава раніше боялася інвестувати гроші у відновлення інфраструктури. Мовляв, "це ж лінія обстрілу, там же знову обстріляють і знову зруйнують". Я вважаю, це неприпустима позиція. Це неправильна позиція. І ми сьогодні її міняємо", — сказав Резніков.
 
Віцепрем'єр-міністр наголосив, що "ми все одно будемо інвестувати… все будемо робити для того, щоб максимально полегшити життя цим людям". І весь цей час ведеться робота щодо відновлення житлових будинків, водоводів, які були пошкоджені під час бойових дій, поліпшується інфраструктура, реконструюються дороги.
 

"Дороги, які сьогодні будуються в Донецькій і Луганській областях, — там таких не було 30 років. Люди вражені", — підкреслив урядовець. 

 
Коментарі (0)