ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДержава заборгувала львівським комунальникам мільйони

Держава заборгувала львівським комунальникам мільйони

Держава заборгувала львівським комунальникам майже 6 млн грн. Загалом на кінець березня Казначейство не проплатило за рахунками Львівської міськради майже 68 млн грн.

З початку року держава заборгувала КП «Львівелектротранс» 5,5 млн грн за пільгове перевезення пасажирів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами заступника директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Карпи,  ці кошти мали піти на  виплату заробітньої плати працівникам підприємства.

Як поінформували у департаменті фінансової політики ЛМР, на 26 березня казначейство не проплатило за рахунками Львівської міської ради 67,3 млн грн. З них понад 3 млн грн - по захищених статтях видатків.

Зокрема, по бюджету розвитку заблоковано 45 млн грн, також не проплачно 4 млн грн субвенцій на дороги. Управлінню культури – 1,3 млн грн, управлінню охорони здоров’я - 2,3 млн грн, управлінню соціального захисту – 206 тис. грн.

На поточний ремонт житлового фонду та благоустрій не проплачено 9,3 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, установу Казначейства через блокування виплат вже кілька разів пікетували комунальники.

 
Коментарі (0)