ГоловнаНовини ЖКГПодіїЛьвівські комунальники загрожують казначейству пікетом

Львівські комунальники загрожують казначейству пікетом

Установу Казначейства у Львові збираються пікетувати комунальники. КП «Львівелектротранс» не виплатили державної субвенції за перевезення пільговиків.

Працівники комунального підприємства «Львівелектротранс»  завтра збираються пікетувати казначейство. Причиною такого заходу послужила невиплата державних субвенцій за перевезення пільгових категорій пасажирів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Пікет триватиме під казначейством з 12:00 до 13:00.

«Подібні пікети проходили у Дніпропетровську, у Луцьку, ми теж приєднуємося до них. Нам заборгували 3 млн грн, через це працівники ще не отримали зарплати за листопад», - зазначив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Казначейство продовжує блокувати виплати. Львівські комунальники вже виходили пікетувати установу 11 грудня.

Тоді серед учасників пікету були працівники ЛКП «Зелений Львів», якому казначейство не проплачує 1,6 млн грн, працівники ЛКП «ШРП Галицького району», де непроплати казначейства складають понад 870 тис. грн та ЛКП «ШРП Личаківського району»,  де непроплати складають 1,3 млн грн.

 
Коментарі (0)