ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДержавні житлові програми поширяться на десятки сумських будинків

Державні житлові програми поширяться на десятки сумських будинків

У Сумській області визначилися з житловим будівництвом в рамках державних житлових програм. До участі в цих заходах планують залучити 20 будинків.

У 2014 році на Сумщині до участі у державних програмах житлового будівництва визначено 20 будинків. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської ОДА.

«Міжвідомчою комісією з розгляду пропозицій щодо формування переліку об’єктів житлового будівництва, на добудову яких можуть спрямовуватися кошти, до участі у Програмі визначено 20 будинків. Житло зводиться в обласному центрі, Ромнах, Лебедині, селі Сад Сумського району», – зазначив голова облдержадміністрації Ігор Яговдик.

За його словами, участь у програмах будівництва доступного житла – це реальна можливість для тисяч сімей покращити свої умови проживання за допомогою фінансової підтримки держави. З початку року вже укладено 4 договори іпотечного кредитування на придбання житла.

Нагадаємо, що у 2013 році Сумська область посіла 2 місце серед регіонів України за темпами реалізації програми іпотечного кредитування: було укладено 207 договорів на суму близько 40 млн грн.

 
Коментарі (0)