ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДержбюджет «перекроять» під обіцянки Президента

Держбюджет «перекроять» під обіцянки Президента

З цього ж дня Міністерство фінансів почало розробку змін до бюджету на поточний рік з метою втілення соціальних ініціатив, проголошених Президентом України 7 березня

Прем’єр-міністр України Микола Азаров 12 березня доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі почати уточнення макроекономічних показників розвитку на 2012 рік відповідно до росту економіки. На їх основі Міністерству фінансів доручено розробити відповідні зміни в бюджет-2012.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі уряду.

З цього ж дня Міністерство фінансів почало розробку змін до бюджету на поточний рік з метою втілення соціальних ініціатив, проголошених Президентом України 7 березня.

Глава Уряду поставив завдання розробити законопроект про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет на 2012 рік»  до кінця березня. Микола Азаров висловив сподівання , що вже на початку квітня документ буде передано у Верховну Раду, а до кінця місяця парламентарі його розглянуть та ухвалять. Таким чином, вже з травня буде можливо розпочати виконувати через бюджет держави нову соціальну політику.

Нагадаємо, серед іншого, В.Янукович пообіцяв, що вже в цьому році  в Україні запрацює програма іпотечного кредитування «Доступне житло», у відповідності до якої на 10-15 років населення буде отримувати кредити на будівництво житла під дуже низькі відсотки.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)