ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЯнукович пообіцяв жінкам «небачену до цього» житлову програму

Янукович пообіцяв жінкам «небачену до цього» житлову програму

Уже в цьому році в Україні запрацює програма іпотечного кредитування «Доступне житло», у відповідності до якої на 10-15 років населення буде отримувати кредити на будівництво житла під дуже низькі відсотки

Уже в цьому році  в Україні запрацює програма іпотечного кредитування «Доступне житло», у відповідності до якої на 10-15 років населення буде отримувати кредити на будівництво житла під дуже низькі відсотки.

Про це на сьогоднішній  зустрічі із видатними жінками України на честь 8 березня заявив Президент України Віктор Янукович, передає кореспондент «У.К.».

«Ми започаткуємо в цьому році нову програму, якої ніколи не було. Це – будівництво житла, це буде іпотечне кредитування. Це програма «Доступне житло», ви про неї чули», - сказав Президент.

За його словами,  до цієї «давно назрілої програми» держава вже готова.  «Це підніме не тільки рівень економіки в державі і внутрішній ринок, а це, безумовно, дасть можливість нашим громадянам отримати житло, тому що ми будемо видавати кредити на 10-15 років під дуже малі відсотки людям і будувати таке житло», - зазначив Президент.

Нагадаємо, напередодні, 3 березня, Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив, що протягом двох-трьох тижнів в Україні буде розроблено новий механізм забезпечення житлом сімей із сукупним середньомісячним доходом на рівні 4 тисяч гривень.
 

Катерина Селіванова

 
Коментарі (0)