ГоловнаНовини ЖКГОСББДерженергоефективності: у 2020 році програма «теплих кредитів» буде працювати

Держенергоефективності: у 2020 році програма «теплих кредитів» буде працювати

Агентство Держенергоефективності уклало договори про співпрацю ще із двома банками - Укргазбанком та Укрексімбанком - щодо реалізації програми "теплих кредитів" у 2020 році
Агентство Держенергоефективності уклало договори про співпрацю ще із двома банками - Укргазбанком та Укрексімбанком - щодо реалізації програми "теплих кредитів" у 2020 році, про це повідомила персслужба агентства.
 
Зокрема вказано, що у 2020 році Укргазбанк надаватиме "теплі кредити" фізичним особам - на енергоефективні заходи у приватних будинках, а також на придбання твердопаливних котлів; ОСББ – на утеплення багатоповерхівок. Своєю чергою, як вказано, Укрексімбанк забезпечить видачу "теплих кредитів" сім’ям, які планують впровадити енергоощадні заходи у приватних будинках.
 
Також вказано, що раніше Держенергоефективності та ПриватБанк уклали договір про співпрацю щодо реалізації програми "теплих кредитів" у 2020 році.
 
У результаті учасники програми отримають із державного бюджету відшкодування:
  • 20% суми кредиту – на твердопаливні котли (35% - для субсидіантів);
  • 35% - на утеплення індивідуального житла;
  • від 40% до 70% - для ОСББ.
 

"Водночас, звертаємо увагу усіх позичальників на необхідність дотримання впровадженого карантину та турботи, в першу чергу, про власне здоров’я. Зокрема, банками запроваджено умови для мінімізації соціальних контактів та рекомендовано використовувати дистанційні канали обслуговування", - відзначили у відомстві. 

 
Коментарі (0)