ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДесятки будинків у Черкасах без гарячої води

Десятки будинків у Черкасах без гарячої води

Мешканці 24 черкаських багатоповерхівок залишилися без гарячого водопостачання. Відключення пов’язані з обмеженням газопостачання котелень, які забезпечували надання відповідної послуги.

У зв’язку з обмеженням подачі «блакитного» палива, «Черкасигаз» призупинив газопостачання на п’яти котельнях, які живили теплом 24 багатоповерхівки міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

«Через припинення подачі блакитного палива на дві котельні КП «Черкаситеплокомуненерго», які розташовані по вулицях Сумгаїтській, 13 та Канівській, 5 на сьогодні без гарячої води опинились будинки по вул. А. Корольова 12, 14, 16, 24, 32, вул. Квіткова 13, вул. Одеська 8, 8/1, 10/1, 12/1, вул. Л. Українки 6, вул. Сумгаїтська 17/1, 19, 19/1, 21, 23. А також  – багатоповерхівки по вул. Канівська 5, 7, 7/1 та вул. С. Волкова 25, 37» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, додається, що в аналогічній ситуації перебувають і мешканці трьох черкаських багатоповерхівок: по вул. Петровського, 8/1 (комунальної форми власності) та два ОСББ по вул. Петровського,20 та вул. Червоноармійська,157.  Оскільки «Черкасигаз»  припинив подачу «блакитного» палива на їхні «дахові» котельні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 12 липня НАК «Нафтогаз України» надіслав доручення про відключення від газопостачання ВАТ «Київенерго» (крім ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, яким споживання обмежено до технологічного мінімуму) та ряду інших підприємств теплокомуненерго, які продовжують накопичувати заборгованість за спожите паливо.

 
Коментарі (0)