ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДесятки харківських парків переродяться в наступному році

Десятки харківських парків переродяться в наступному році

Комунальники планують у 2013 році капітально відремонтувати 14 об'єктів, які перебувають на балансі СКП «Харківзеленбуд» - парків, скверів, фонтанів.

Так, наступного року планують капітально відремонтувати сквер біля ст.м. «Університет» («стекляшки»), сад ім. Шевченка, парк ім. Квітки-Основ'яненка, парк біля БК Ілліча, сквер Радянської України, бул. Миру, Кітлярчин яр тощо. Планується також далі вести роботи в Дитячому парку на вул. Плеханівській і в Манжосовому яру.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«У Дитячому парку великий обсяг робіт. Коли ми почали його ремонтувати, виявилося, що там потрібно перекладати комунікації, електрокабелі. Тому ухвалено рішення перенести роботи на наступний рік», - уточнив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін. Він нагадав, що в парку буде фонтан, каскад, струмок, дитячий ігровий майданчик.

Крім того, до кінця 2012 року завершать роботи у сквері 23 Серпня (друга черга), Манжосовому яру (від вул. Командарма Корка до вул. Гвардійців Широнінців) і на алеї на пр. Перемоги, 66.

Цього року капремонт уже закінчено у скверах Макаренка, Космонавтів, Руднєва, Чернишевського, а також у сквері по вул. Харківських Дивізій і біля Харківського велозаводу. Крім того, капітально відремонтовано монументальний комплекс «Воїн-визволитель» у сквері 23 Серпня і впорядковано територію біля стели на вул. Харківських Дивізій.

 
Коментарі (0)