ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДесятки селищ на Донеччині без електропостачання

Десятки селищ на Донеччині без електропостачання

Попри щоденну працю комунальників, у Донецькій області досі без електропостачання перебуває понад три десятки населених пунктів. Головним чином це селища у Маріїнському, Волноваському, Ясинуватському та Тельманівському районах.

У Донецькій області на сьогоднішні залишаються знеструмленими 34 населених пункти. Про це під час брифінгу сказав заступник глави аналітичного центру РНБО Володимир Польовий.

«У Донецькій області на сьогоднішній день залишаються знеструмленими 34 населених пунктів в Шахтарську, Маріїнському, Волноваському, Ясинуватському та Тельманівському районах. А також частково міста Донецьк, Маріїнка і Авдіївка», - зазначив пан Польовий.

Примітно, за інформацією ДТЕК, бригадами «Донецькобленерго» 27-28 листопада було відновлено електропостачання селища Кобзарі (Амвросіївський район), сіл Новоорловка і Стрюково (Шахтарський район), Вікторівка (Волноваський район). Також налагоджено подачу електрики в частково знеструмлене місто Кіровське (Шахтарський район), будинки міста Артемово під Дзержинським. В Ясинуватій відновлено електропостачання мікрорайонів Зорька та Соцмісто, 2-х котелень. У Донецьку відновлено електропостачання селища Абакумова в Кіровському районі міста, близько 100 будинків приватного сектора в Петровському районі, житлових будинків в Калінінському районі.

 
Коментарі (0)