ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДесятки столичних підприємців зобов’язалися економити енергоресурси

Десятки столичних підприємців зобов’язалися економити енергоресурси

У Києві сьогодні близько двох десятків промислових підприємств Угоду про зниження споживання електроенергії, яка передбачає зниження споживання електроенергії на 30%.

Майже 20 столичних промислових підприємств  сьогодні зобов'язалися знизити обсяги споживання електроенергії. Так, підприємці підписали Угоду про взаєморозуміння та спільні дії зі зниження електроспоживання з Київською міською державною адміністрацією, Інспекцією Держенергонагляду у м. Києві та ПАТ «Київенерго», повідомляє прес-служба КМДА.

«Забезпечити економію енергоресурсів у необхідних для міста масштабах неможливо без активної участі столичних підприємців. Ми покладаємося на їхню добру волю й соціальну відповідальність, яка може бути конвертована в економію споживання електроенергії на рівні 30%», – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Так, до переліку цієї Угоди входить зниження споживання електроенергії на 30% та зменшення рівня споживання електрики години пікового навантаження.

«Пропонується використовувати такі технічні заходи, як зниження навантаження від освітлення, теплових завіс, анімації, зовнішньої та внутрішньої реклами, іншого енергоємного обладнання», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, міська влада закликала промислові підприємства обмежити споживання електроенергії в пікові години з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00. А також, скоротити використання неонової реклами, декоративного освітлення, різноманітних ілюмінацій.

 
Коментарі (0)