ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДесятки столичних споживачів без гарячої води

Десятки столичних споживачів без гарячої води

«Київенерго» продовжує планові роботи на ряді теплових пунктів. Через це та з інших причин сьогодні у Києві тимчасово без гарячої води перебуває майже сім десятків споживачів.

Майже сім десятків столичних споживачів залишилися без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 4 квітня 2014 року всі споживачі забезпечені теплом. В той же час, внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі компанії, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 8 споживачів в Святошинському районі» - йдеться у повідомленні.

Окрім того,  зазначається, що у зв’язку з плановими роботами, які «Київенерго» проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 59 споживачів.

«Серед них  13 - в Дарницькому, 9 — в Деснянському, 11 — в Дніпровському, 23 — в Подільському, 1 — в Солом`янському, 2 — в Шевченківському районах» - уточнюють у повідомленні.

Зауважимо, планові ремонти на теплопунктах проводяться щороку. Крім цього, в міжопалювальний сезон проходять планові ремонти, капітальні ремонти, а також — роботи з реконструкції (повна заміна великих ділянок теплових мереж) теплового господарства столиці.

Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора у зв’язку з плановими роботами на ряді теплових пунктів, тимчасово без гарячої води перебувало 98 споживачів.

 
Коментарі (0)