ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій«Диряві» дахи Сімферополя під контролем мера

«Диряві» дахи Сімферополя під контролем мера

Цього року на капітальний ремонт житлового фонду виділено близько 9 мільйонів гривень.

Міський голова Віктор Агєєв перевірив хід виконання ремонту покрівель у будинках сімферопольців. Разом з начальником управління житлово-комунального господарства міської ради Анатолієм Роговим і представниками фірми-підрядника мер міста піднявся на дах багатоквартирного будинку по вулиці Мате Залки, 25. Міський голова особисто перевірив виконувані роботи та їх якість.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради.

«На сьогоднішній день робота по ремонту покрівель ведеться згідно з графіком. Цього року заплановано відремонтувати понад 150 покрівель, у тому числі капітально близько 75, - повідомив Віктор Агєєв, - У літній період повинен бути виконаний основний обсяг робіт».

За його словами, цього року на капітальний ремонт житлового фонду виділено близько 9 мільйонів гривень.

Віктор Агєєв підкреслив, що організації-підрядники, які виконують ремонтні роботи надають гарантію на свої послуги.

«Підрядники повністю відповідають за якість своєї роботи і зобов'язані за свій рахунок усувати всі допустимі дефекти», - зазначив мер.

Він зауважив, що мешканці будинків також можуть брати активну участь у контролі за якістю виконаних робіт.

«Ми пропонуємо і жителям, і депутатам всіх рівнів оцінити проведену роботу. Якщо люди попросили відремонтувати дах, то вони мають право знати, як просуваються справи за їх заявкою, що робиться за кошти міського бюджету».

Віктор Агєєв доручив начальнику управління житлово-комунального господарства Анатолію Рогову приділяти особливу увагу якості робіт і термінів їх виконання.

«Люди, настраждалися за багато років від вогкості і протікання дахів, повинні зустріти майбутній осінньо-зимовий період в сухих квартирах», - додав мер міста.

Анатолій Рогов доповів міському голові, що на даному етапі вже виконано близько 25 відсотків робіт від загального, запланованого обсягу. За його словами, найбільш складна ситуація склалася в Київському районі Сімферополя.

 
Коментарі (0)