ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДистанційні покази газових лічильників «переклали» на спецгрупу

Дистанційні покази газових лічильників «переклали» на спецгрупу

Питанням забезпечення дистанційного зняття показників газових лічильників та встановленням прогнозованої вартості «блакитного» палива займеться спеціально створена Робоча група. До її складу увійшли представники НКРЕКП та газорозподільних підприємств

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг створила Робочу групу з опрацювання питання забезпечення дистанційного зняття показів з побутових лічильників природного газу. Відповідний Наказ від 11.11.2015 № 310 «Про створення Робочої групи з опрацювання питання забезпечення дистанційного зняття показів з побутових лічильників природного газу» оприлюднено на офіційному сайті регулятора.

До складу нового органу увійшли представники НКРЕКП та окремих газорозподільних підприємств.

«Робоча група створена у зв’язку з необхідністю опрацювання питання забезпечення дистанційного зняття показів з побутових лічильників природного газу та з метою розроблення оптимального технічного рішення, встановлення прогнозованої вартості, розроблення необхідної нормативної бази та планування та проведення «пілотного проекту» з впровадження дистанційного зняття показів з побутових лічильників природного газу», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Окружний адміністративний суд міста Києва визнав постанову НКРЕКП №583 «Про встановлення роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення» незаконною та нечинною з моменту її прийняття.

 
Коментарі (0)