ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтоличні вулиці занурюються у пітьму

Столичні вулиці занурюються у пітьму

Ряд вулиць у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва відключать від електропостачання. У «Київенерго» стверджують, що заборгованість міста за електроенергію сягнула критичного рівня.

У зв’язку із заборгованістю КП «Київміськсвітло» за спожиту електроенергію, яка сягнула понад 38,3 млн грн, ПАТ «Київенерго» продовжує відключати об’єкти вуличного освітлення столиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

Зокрема, згідно з повідомленням, сьогодні заплановано відключити від електропостачання об’єкти вуличного освітлення у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва по вулицям Чорногорська та Мічуріна, провулкам Тимирязівський та Панфіловців, території навколо універмагу «Україна».

«Також ми змушені відключити об’єкти освітлення історичних пам’яток міста - пам’ятника князю Володимиру Великому та Аскольдової могили, популярного серед киян місця відпочинку - Співочого поля» - зазначають у «Київенерго».

Нагадаємо, за інформацією компанії, загальний борг столичних споживачів за електроенергію на початок червня поточного року сягнув 845 млн грн. КП «Київміськсвітло» є одним із найбільших боржників за електропостачання, який з травня 2013 року повністю припинив розрахунки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у зв’язку із критичною заборгованістю 11-12 червня ц.р. «Київенерго» відключило об’єкти КП «Київміськсвітло», які забезпечують вуличне освітлення по вул. Космонавта Комарова у Солом’янському районі, вулицям Симиренка, Якуба Колоса, Кільцевій дорозі у Святошинському районі, вул. Леніна та пр. Григоренка у Дарницькому районі, вул. Закревського у Деснянському районі, вул. Мате Залки у Оболонському районі столиці.

 
Коментарі (0)