ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГД.Кулеба:"Великобританія додатково виділить для підтримки України 1,3 мільярда доларів"

Д.Кулеба:"Великобританія додатково виділить для підтримки України 1,3 мільярда доларів"

Великобританія додатково виділить для підтримки України 1,3 мільярда доларів. Виділені ресурси підуть на проекти у сфері інфраструктури, охорони здоров'я та чистої енергетики.
Великобританія додатково виділить для підтримки України 1,3 мільярда доларів. Про це написав глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба учора у своєму Twitter.
 
Він розповів про завершення у Лондоні підготовчого засідання діалогу стратегічного партнерства Україна-Британія. Також висловив подяку британським партнерам за кроки, що свідчать про те, що Київ та Лондон є близькими союзниками.
 
За словами міністра, виділені Британією додаткові кошти будуть надіслані на три сфери.
 
"Виділені ресурси підуть на проекти у сфері інфраструктури, охорони здоров'я та чистої енергетики", - уточнив глава зовнішньополітичного відомства.
 
Раніше Президент Володимир Зеленський повідомляв, що Велика Британія збільшить фінансову підтримку України. Він називав суму 1 мільярд фунтів стерлінгів, що в перерахунку – близько 1,3 мільярда доларів.
 

Нагадаємо, Великобританія надасть Україні кредит у 1,7 мільярда фунтів стерлінгів для розвитку українських Військово-морських сил. Відповідну українсько-британську рамкову угоду було підписано 12 листопада у Лондоні. 

 
Коментарі (0)