ГоловнаКиївські будніВодопостачанняДля частини Києва збільшився тариф на опалення та гарячу воду

Для частини Києва збільшився тариф на опалення та гарячу воду

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, підвищила тарифи на опалення та гарячу воду для споживачів Дарницької ТЕЦ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, підвищила тарифи на опалення та гарячу воду для споживачів Дарницької ТЕЦ (ТОВ "Євро-реконструкція) у м. Києві, про це повідомляє прес-служба Нацрегілятора.
 
Централізоване опалення для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії подорожчало з 1181,85 до 1225,19 грн за ГКал - на 3,68%.
 
Централізоване опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії подорожчало з 31,42 до 32,58 грн за квадратний метр на місяць - на 3,69%.
 
Гаряча вода, за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання, для споживачів Дарницької ТЕЦ коштуватиме 73,53 грн за кубометр замість 70,56 грн, зростання становить 4,04%.
 
А централізоване постачання гарячої води за відсутності рушникосушильників коштуватиме 67,93 грн за кубометр замість 65,15 грн, тариф підвищився на 4,09%.
 

Тарифи вказані з ПДВ. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
20 Жовтня 2018 p. 22:46
Субсидії - це зараз актуальна тема, бо комунальні платежі - це єдиний вид платежів, де держава хоч трохи компенсує постійне знецінення національних грошей. Адже насправді не тарифи і ціни зростають, а знецінюється гривня - лише зовні це виглядає , як підвищення цін і тарифів. -------------------------------------Але знецінення гривні стосується усіх і постійно, а часткова компенсація цього знецінення надається вибірково і тимчасово.