ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДля киян у парках встановили охолоджувальні рамки

Для киян у парках встановили охолоджувальні рамки

Кияни зможуть освіжитися у спеку

 

У Солом'янському районі Києва у відпочинкових зонах встановили рамки-розпилювачі води для порятунку від спеки. У районній державній адміністрації показали конструкції та назвали локації, де вони встановлені.

Охолодні рамки запрацювали у сквері на вулиці Мартіросяна та у парку "Відрадний". Такі своєрідні кондиціонери вже кілька років допомагають відвідувачам столичних зон відпочинку легше пережити спеку. Крім того, рамки-розпилювачі стали для киян та гостей міста фотозонами, а для малечі – цікавими розвагами.

Раніше повідомлялося, що у Дарницькому районі Києва встановили рамку-розпилювач води з цікавою яскравою інсталяцією. Як виглядає ця конструкція у парку "Позняки" та як реагують на неї перехожі, дивіться на фото у нашому матеріалі.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед найкращих патріотичних інсталяцій із квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, у тому числі квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиція "Літак "Мрія", за основу якої взято дитячий малюнок.

 

 

 
Коментарі (0)