ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДля ліквідації наслідків ракетних ударів у Києві задіяли 200 шляховиків

Для ліквідації наслідків ракетних ударів у Києві задіяли 200 шляховиків

Кличко розповів, скільки людей було задіяно на ліквідації наслідків ракетних обстрілів у столиці

 

Кличко розповів, скільки людей було задіяно на ліквідації наслідків ракетних обстрілів у столиці

Мер Києва подякував працівникам комунальних служб У роботах з ліквідації наслідків недавніх ракетних обстрілів Києва було задіяно сотні працівників комунальних служб. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Наслідки російських обстрілів долали близько 200 шляховиків та транспортників. Зокрема, фахівці Центру організації дорожнього руху, УК "Київавтодор", КП "Київавтодормост", КП "Київпастранс". 10 жовтня задіяли понад 40 одиниць спецтехніки. Також працювали понад 60 рятувальників столичної служби порятунок КАС. Крім того, на пошкоджених локаціях 10 жовтня і два наступні дні наводили порядок понад 150 комунальників-працівників ЖКГ", - повідомив Кличко.

Він подякував працівникам комунальних служб, яким довелося працювати у надскладних умовах.

"З ранку 10 жовтня в інтенсивному режимі та надскладних умовах працювали комунальники та транспортники столиці, рятувальники та медики. Комунальні служби міста доклали максимум зусиль, щоб якнайшвидше прибрати, відремонтувати, оновити", - наголосив Кличко. Він також зазначив, що загалом роботу для життєзабезпечення міста щодня виконують десятки тисяч працівників ЖКГ.

 

 

 
Коментарі (0)