ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДля отримання субсидії не потрібно виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації

Для отримання субсидії не потрібно виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації

Новий порядок отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг не містить вимог виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації
Новий порядок отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг не містить вимог виписувати осіб, які не проживають за місцем реєстрації, заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.
 
"Постанова уряду №329 не вимагає виписувати людей, які прописані за адресою, але живуть і працюють в інших містах. Тому якщо хтось говорить людям, що потрібно виписуватися, він вводить їх в оману", - сказав міністр в ході години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю.
 
За словами народного депутата Сергія Міщенка, для оформлення субсидій "люди зараз масово виписують дітей, онуків", які живуть в інших містах.
 

У квітні Кабінет міністрів вніс зміни в програму призначення субсидій. Зокрема, субсидіями не зможуть скористатися ті громадяни, які приховують свої статки або мають тіньову зайнятість. 

 
Коментарі (0)