ГоловнаНовини ЖКГТранспортДля перетину «кордону» на Донбасі вишикувались сотні автомобілів

Для перетину «кордону» на Донбасі вишикувались сотні автомобілів

На лінії розмежування в зоні АТО в чергах в контрольні пункти в’їзду-виїзду вишикувались сотні автомобілів. Прикордонники наголошують, що ситуації на КПВВ залишається динамічною.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в зону проведення АТО в черзі чекають сотні автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Згідно з повідомленням ситуація на КПВВ залишається динамічною.
Зокрема, станом на сьогоднішній ранок на КПВВ «Зайцеве» та «Георгіївка» на оформлення очікувало близько 500 та 150 транспортних засобів, які прямують на виїзд до неконтрольованої території. Така сама кількість транспорту слідувала в напрямку в'їзду.

На КПВВ «Новотроїцьке» 100 транспортних засобів очікувало на в’їзд з неконтрольованої території та 70 автівок на виїзд, а на КПВВ «Гнутове» очікувало 75 автівок на в’їзд та 10 транспортних засобів на виїзд. 

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Херсонській області для транспорту відновлено роботу одного з пунктів пропуску на адмінлінії з Кримом. Наразі, ще тривають роботи з облаштування сервісної зони, але їх планують завершити через кілька днів.

 
Коментарі (0)