ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа «кордоні» з Кримом відновив роботу пункт пропуску

На «кордоні» з Кримом відновив роботу пункт пропуску

У Херсонській області для транспорту відновлено роботу одного з пунктів пропуску на адмінлінії з Кримом. Наразі, ще тривають роботи з облаштування сервісної зони, але їх планують завершити через кілька днів.

На контрольному пункті в'їзду-виїзду «Чонгар» у Херсонській області на адмінлінії з тимчасово окупованою територією АР Крим сьогодні відновлено пропуск автомобільного транспорту. Про це повідомив заступник спікера Південного регіонального управління Держприкордонслужби Максим Сорока, зазначають у прес-службі Херсонської обласної держадміністрації.

За його словами, переміщення контрольного пункту на нове місце дозволило поліпшити інфраструктуру та комфортність перетину як для пішоходів, яким виділено безпечні окремі смуги руху, так і для автомобільного транспорту - збільшено кількість смуг руху, виділені місця відстою транспорту.

Окрім того, прикордонний і митний контролі перенесено ближче до адміністративної лінії з тимчасово окупованою територією АР Крим, що зменшило відстань, яку долають пішоходи.

Примітно, зараз тривають роботи з облаштування сервісної зони, їх планують завершити у четвер, 3 грудня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на лінії розмежування на Донбасі у черзі в контрольні пункти в'їзду-виїзду скупчилося дкілька сотень автівок. Попри це, у Держприкордонслужбі зазначили, що за минулу добу черги все ж зменшились.

 
Коментарі (0)