ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняДля промисловості з березня знизяться ціни на газ

Для промисловості з березня знизяться ціни на газ

«Нафтогаз» з березня знизить вартість природного газу для промспоживачів на умовах передоплати. Для інших підприємств промисловості ціна виросте.

НАК «Нафтогаз України» з 1 березня знизить вартість природного газу для промислових підприємств на умовах передоплати на 0,2%. Про це повідомили у прес-службі Компанії.

Зокрема, у «Нафтогазі» заявили, що ціни диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків. Рівні кінцевих цін для зазначених категорій споживачів складають від 7342 до 8385 грн за тис.куб.м (з урахуванням тарифів на транспортування магістральними і розподільними трубопроводами та ПДВ), в залежності від умов.

Згідно із прейскурантом компанії, ціна газу для промспоживачів при обсязі закупівлі понад 50 тис. куб. м, за умови попередньої оплати і відсутності боргів перед «Нафтогазом» знизиться на 0,2% (на 11 грн.) - з 5,611 тис. грн до 5,6 тис. грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ і тарифів на транспортування).

В разі закупівлі промспоживачами газу з попередньою передоплатою 120%, при обсязі закупівлі понад 25 тис. куб. м. і відсутністю боргів, ціна з березня знизиться на 0,2% (на 10 грн) – з 5,513 тис. грн до 5,503 тис. грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ і тарифів на транспортування).

У всіх інших випадках промспоживачі будуть платити «Нафтогазу» на 0,3% (на 16 грн) більше, ніж у попередньому місяці – 6,255 тис. грн (без ПДВ і тарифів на транспортування).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Мінрегіон планує спростити систему взаємовідносин між споживачами та учасниками енергетичного ринку. Для цього буде створено спеціальну робочу групу.

 
Коментарі (0)