ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДля роботи «Укрзалізниці» знадобиться дозволу місцевої влади

Для роботи «Укрзалізниці» знадобиться дозволу місцевої влади

Український перевізник «Укрзалізниця» поки що не може відновити діяльність через відсутність відповідної заяви з боку місцевої влади

Український перевізник «Укрзалізниця» поки що не може відновити діяльність через відсутність відповідної заяви з боку місцевої влади: відомство не може почати продаж квитків. Про це повідомляє міністр інфраструктури України Владислав Криклій в своєму Telegram.

За словами чиновника, поки що рішення щодо роботи компанії не надано.

«Укрзалізниця розпочне продаж квитків, як тільки отримає рішення від всіх обласних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Чекаємо рішення! » - написав він.

Відзначимо, що комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій уповноважена приймати такого роду рішення на час карантину, а також в момент ослаблення обмежувальних заходів.

У відомстві виносять той чи інший вердикт виходячи з протиепідеміологічної ситуації в країні.

Зокрема, враховуються фактори частоти захворювання на сто тисяч населення (мова йде про динаміку інфікування за останні сім днів), заповненість лікарняних місць в тому чи іншому регіоні, а також кількість проведених лабораторних тестів.

Як повідомлялося раніше, «Укразалізнциця» після наполегливих звернень до компанії таки відклав введення в дію нового договору на перевезення вантажів.

 

 
Коментарі (0)