ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаДля управління ТЕЦ Нафтогаз створив окремий дивізіон

Для управління ТЕЦ Нафтогаз створив окремий дивізіон

Група Нафтогаз створила новий бізнес-дивізіон «Теплоенергетика» - він буде відповідати за ТЕЦ, передані від Фонду державного майна в управління НАК «Нафтогаз України»

 

Група Нафтогаз створила новий бізнес-дивізіон «Теплоенергетика» - він буде відповідати за ТЕЦ, передані від Фонду державного майна в управління НАК «Нафтогаз України». Йдеться про теплових електроцентралей в Новояворівську та Новому Роздолі (Львівська обл.).

Директором нового дивізіону призначений Віталій Щербенко, який до недавнього часу обіймав посаду директора з енергоефективності та управління майном Групи Нафтогаз.

«Вже рік ТЕЦ в Новояворівську та Новому Роздолі знаходяться в нашому управлінні. За цей час ми довели, що такими об'єктами можна і потрібно управляти ефективно. У минулому сезоні ми не тільки подали тепло жителям в рекордно короткі терміни, рятуючи опалювальний сезон, а й здійснили поточний ремонт мереж. Ми врятували систему централізованого опалення цих двох міст. Створення окремого бізнес-дивізіону «Теплоенергетика» доводить, що ми прагнемо зробити управління ТЕЦ, за які відповідаємо, максимально ефективним і плануємо надалі розвивати їх, з огляду на трансформацію Групи в цілому », -зазначив Віталій Щербенко.

 

 

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
24 Листопада 2020 p. 00:03
Батареї почали гріти у Києві з 16-го жовтня 2020 р., а 23 листопада того ж року опалення раптом вимкнули. За цей час кожній квартирі нарахували за опалення, як мінімум, по 1000 грн. - подавли опалення, коли на вулиці було тепло і вимкнули перед самими холодами. В якій ще країні можливий такий маразм?