ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГДля вінничан змінюється тариф на гарячу воду

Для вінничан змінюється тариф на гарячу воду

З 12 травня змінюється тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води, яка надається КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго"
З 12 травня змінюється тариф на послугу з централізованого постачання гарячої води, яка надається КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго".
 
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла постанову №279 від 16 березня 2017 року «Про внесення змін до постанови НКРЕКП, від 31 березня 2015 року № 1171», якою встановлено тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води. Постанова набуває чинності з наступного дня після публікації  в газеті «Урядовий кур’єр».
 
Даний документ опублікований 11 травня, тож відповідно до цього, з 12 травня 2017 року  тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води, яка надається КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" становитимуть:
 
1.При розрахунках за приладами обліку.
 
 - за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання — 76,11 грн за 1 куб.м (з податком на додану вартість); 
 
 - за відсутності рушникосушильників — 70,35 грн за 1 куб.м (з податком на додану вартість)
 
2. При  відсутності приладів обліку.
 
- за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання – 239,75 гнр/міс. за 1 особу.
 
- за відсутності рушникосушильників – 221,60грн/міс. за 1особу.
 
 

Загалом серед споживачів КП ВМР «ВМТЕ» 87% мають у своїх помешканнях прилади обліку гарячої води, решта 13% - сплачують не за показниками лічильника, а за нормативом споживання гарячої води, який становить 105 л. гарячої води на добу. 

 
Коментарі (0)