ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДля чого потрібна зелена карта?

Для чого потрібна зелена карта?

Зелена карта є страховим сертифікатом єдиної форми для всіх країн, котрі входять в міжнародну систему страхування. Страхування діє в понад 40 країнах Європи та СНД

Зелена карта є страховим сертифікатом єдиної форми для всіх країн, котрі входять в міжнародну систему страхування. Страхування діє в понад 40 країнах Європи та СНД.

Навіщо потрібна Зелена карта

При виїзді за кордон в одну з країн, котрі входять до системи страхування на автомобілі, який зареєстрований в Україні, власники зобов'язані при собі тримати чинну Зелену карту.

Страхуванням при виїзді за кордон можливо забезпечити відшкодування постраждалій стороні. Під час страхових випадків, котрі стались при чинній Зеленій карті з вини власника поліса. Страхову суму встановлює законодавство тієї країни в якій сталась дорожньо-транспортна пригода.

Якщо ви на своєму автомобілі бажаєте перетнути кордон України, перевірка зеленої карти не примха, а необхідна міра. При відсутності поліса вам доведеться сплатити штраф в країні, яку відвідали без обов'язкового автострахування. Також можливе затримання автомобіля до усунення порушення, або можете навіть потрапити в чорний список, який обмежить в'їзд до країн угоди.

Вартість автоцивілки

Ціна на страхування залежить від меншої кількості факторів ніж в полісі ОСЦПВ. Вартість формується за країною, котру відвідуєте, терміном дії полісу. Водій сам обирає термін страхування. Головне враховувати, що страхування можна оформити максимум на рік. Оформити зелену карту в мінімальні терміни можна онлайн на Parasol.ua.

Після оформлення зеленої карти ви зможете не тільки пересуватися в іншій країні на власному автомобілі, але й отримати перепустку в подорож за кордон без зайвих проблем. Треба враховувати, що поліс ви можете придбати тільки на території України.

Оформлення зеленої карти

Оформити зелену карту не важко — це досить проста процедура, яка витратить максимум 15 хвилин вашого часу. На цей час можливо онлайн оформлення на Parasol.ua - це не тільки швидко, а й вигідно для кожного водія. Інформацію вносять до єдиної централізованої бази Моторного бюро. Зелена карта оформлюється на одну людину, але діє на будь-кого, хто сяде за кермо авто.

Для оформлення міжнародної автоцивілки вам буде потрібно:

  • Технічний паспорт на авто;
  • Адреса;
  • ПІБ або назва організації.

Де купити страхування Зелена карта?

Якщо вам необхідна зелена карта на авто для виїзду за кордон, ви можете купити її на Parasol.ua. Зробити це максимально просто, необхідно вибрати країну перебування, ввести дані про автомобіль, заповнити особисті дані та зробіть оплату.

Розрахувати вартість страхування ви можете також на нашому сайті за п'ять хвилин. Після введення необхідних даних калькулятор розрахує вартість індивідуальну вашому автомобілю на міжнародне страхування.

 

 
Коментарі (0)