ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДніпропетровчани саботують роботу комунальних служб

Дніпропетровчани саботують роботу комунальних служб

Дніпропетровські комунальники, активізувавшись на боротьбу з погодніми умовами, закликають громадян, якщо не допомогти, то хоча б не заважати роботі комунальних служб.

У першу чергу звернення стосується водіїв, які залишають автомобілі на узбіччі вулиць і доріг міста, адже це ускладнює роботу снігоприбиральної техніки, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Дніпропетровської міської ради.

Минулої ночі до прибирання від снігу та посипання міських доріг було залучено 74 машини, серед них 34 піскорозкидувача, 31 одиниця снігоочисної техніки та 9 навантажувачів. Загалом комунальники використали 796 тонн соляно-піщаної суміші та 10 тонн чистої солі. Наразі техніка продовжує  прибирати дороги і за необхідності працюватиме цілодобово.

У свою чергу комунальне підприємство «Управління контролю за благоустроєм міста» звертається до керівників та власників офісів, магазинів, організацій, установ та підприємств усіх форм власності із закликом очистити від снігу прилеглу територію, у тому числі і пішохідні доріжки.

Нагадаємо, розмір штрафу за порушення правил благоустрою (згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу України) складає від 340 до 1,36 тис. грн для фізичної особи та від 850 до 1,7 тис. грн.

 
Коментарі (0)