ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДніпропетровщина підготувалась до наступаючих морозів

Дніпропетровщина підготувалась до наступаючих морозів

На Дніпропетровщині до зими готова вся снігоприбиральна техніка. Загальна кількість спецтехніки, яка буде обслуговувати регіон у зимовий період, складає 264 машини

Облаштовано практично усі заплановані пункти обігріву для працівників дорожніх служб та баз протиожеледних матеріалів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

«Наразі вся снігоприбиральна техніка регіону до зими готова, облаштовано 35 баз протиожеледних матеріалів, завершується заготівля солі та піску. І у разі погіршення погодних умов усі спеціалізовані служби регіону готові розпочати свою роботу одразу та попередити надзвичайні ситуації», - розповів заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Темник.

Також в усіх містах та районах області будуть облаштовані пункти обігріву для населення. Стаціонарні пункти обігріву розпочнуть свою роботу при зниженні температури до – 10 С. У них можна буде отримати гарячий чай та першу медичну допомогу. При особливому похолоданні розпочнуть роботу екстрені пересувні пункти обігріву.

Особлива увага під час селекторної наради була приділена проведенню безперебійного опалювального сезону. Наразі до опалення підключені всі житлові будинки та соціальні заклади.

 
Коментарі (0)