ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоДніпропетровщина розростається мостами

Дніпропетровщина розростається мостами

В м. Павлограді, що на Дніпропетровщині, йде будівництво нового мосту через річку Вовча, який дозволить вдвічі збільшити пропускну спроможність автотранспорту.

Із року в рік Дніпропетровщина нарощує фінансування, динаміку, масштаб і обсяги робіт із модернізації транспортної інфраструктури та ремонту доріг. Наразі іде будівництво нового мосту через річку Вовча у місті Павлоград, який дозволить вдвічі збільшити пропускну спроможність автотранспорту.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Завершені роботи зі зняття бетонного покриття, ведеться демонтаж залізобетонних та стальних конструкцій, виконуються роботи з укріплення ґрунту.

 «Новий міст через річку Вовча у Павлограді – це вирішення ще одного питання з покращення дорожньої інфраструктури міста Павлоград та всієї Дніпропетровщини. Новий міст дозволить вдвічі збільшити пропускну спроможність автотранспорту через річку Вовча, відокремити рух по напрямках та підвищити безпеку дорожнього руху. Нова сучасна інфраструктура регіону, яку створює обласна влада за підтримки нашого Президента Віктора Федоровича Януковича та Уряду, - це комфортне і безпечне пересування, це реальний імпульс до подальшого соціально-економічного розвитку міст і районів нашого регіону, а також реальне підвищення якості життя громадян», - запевняє голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Для будівництва мосту через річку Вовча виділено з державного бюджету 23 млн грн. Загальна кошторисна вартість складає 34 млн грн.

 
Коментарі (0)