ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДніпропетровщина змиватиме каналізацію по-сучасному

Дніпропетровщина змиватиме каналізацію по-сучасному

Реконструкцію каналізаційно-насосної станції проведено вперше за 15 років. Вартість реконструкції – понад 3 млн грн.

У Вільногірську Дніпропетровської області введено в експлуатацію сучасну каналізаційно-насосну станцію та колектор, які підвищать якість водопостачання та водовідведення для 3 тисяч жителів міста.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Реконструкцію каналізаційно-насосної станції проведено вперше за 15 років. Вартість реконструкції – понад 3 млн грн. Кошти були виділені в рамках Комплексної регіональної екологічної програми.

«Реконструкція колектора та насосної станції дає можливість поліпшити екологічний стан у місті – попередити виникнення аварій, що можуть призвести до забруднення навколишнього природного середовища та підтоплення територій. Модернізація об’єкта підвищить якість водопостачання та водовідведення для понад 3 тисяч осыб, а це кожен восьмий житель Вільногірська. У області йде масштабна реконструкція очисних споруд, вже запроваджено триступеневу очистку питної води, а в подальшому буде запроваджено сучасну очистку скидів. 

До 2015 року будуть реконструйовані всі очисні споруди Дніпропетровщини, які здійснюють скиди у водойми», - сказав голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул.

 
Коментарі (0)