ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДніпропетровськ на фінішній прямій з ремонту доріг

Дніпропетровськ на фінішній прямій з ремонту доріг

У Дніпропетровську розпочато капітальний ремонт дороги по вулиці Братів Трофімових, він є останнім у плані цього року.

Про це під час виїзної робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко, - інформує «У.К.» прес-служба Дніпропетровської міської ради.

«По вулиці  Братів Трофімових ремонтується ділянка дороги від вулиці Метробудівської до лікарні №5, вона незначна — усього 800 м. Важливим фактом є те, що окрім самої дороги ремонтуватимуться і зливівки, адже це важливо у зв'язку з необхідністю відведення дощових стоків. Ця вулиця з обох боків огороджена торговими об'єктами і гаражами, тут не було зливового колектора, минулого року ми його збудували для того, щоб не підтоплювало будинки приватного сектору і територію лікарні №5», - зазначив Іван Куліченко.

Загалом проектом капітального ремонту зазначеної  ділянки дороги по вулиці  Братів Трофімових передбачено улаштування тротуарів та заміна водопроводу, якому вже понад 50 років.

«Цього року ми ставимо задачу відремонтувати дорогу — буде укладено асфальтобетон у два шари, улаштовано бордюри, модернізовано лінію зовнішнього освітлення,  а також буде виконано усі роботи пов'язані з водовідведенням. Наступного року з потеплінням буде укладено ще один верхній шар асфальту і зроблено тротуари. Проект реалізується коштом обласного і міського бюджетів, його загальна вартість 6,7 млн грн», - додав очільник міста.

Нагадаємо, загалом цього року, окрім проїжджої частини по вул. Братів Трофімових капітально відремонтовані дороги по вул. Набережній Заводській  (від річпорту да Кайдацького мосту) та проспекті Кірова. Наразі ще триває капітальний ремонт по вул. Набережній Заводській від Кайдацького мосту до провулку Парусний. Загальна площа капітального ремонту складає 385 тис. кв. м. Поточний ремонт доріг виконаний на понад 350 об’єктах площею 300 тис. кв.м.

 
Коментарі (0)