ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоДніпропетровськ оновлює дороги

Дніпропетровськ оновлює дороги

Реконструкція проспекту ім. Газети «Правда» розрахована на 3 роки.

З наступного тижня планується продовжити роботи на проспекті Правди, повідомляють у департаменті житлово-комунального господарства Дніпропетровської міської ради.

Зокрема, в першу чергу буде розпочатий капітальний ремонт підземного пішохідного переходу в районі вулиці Байкальської. Ремонт підземного переходу виконуватиметься в рамках реконструкції проспету Правди. Загалом, окрім пішохідного переходу в районі вулиці Байкальської, буде капітально відремонтовано підземні переходи в районі вулиці Калинової та  Юріївської розв’язки, зазначають у департаменті.

Реконструкція проспекту ім. Газети «Правда» розпочалася у 2011 році, вона реалізується в рамках 5 проектів: капітальний ремонт проїжджої частини по просп. Газети «Правда», капітальний ремонт вулиць, прилеглих до просп. Газети «Правда», капітальний ремонт шляхопроводів на просп. Газети «Правда» (Юріївська розв’язка, шляхопровід по вул. Холодильній), капітальний ремонт підземних пішохідних переходів по просп. Газети «Правда» (Байкальський, Калинівський, в районі Юріївської розв’язки) та будівництво наземних пішохідних переходів по просп. Газети «Правда». У 2011 році було реалізовано перший проект (капітальний ремонт дороги) і частково – третій, по якому було капітально відремонтовано шляхопровід на Юріївській розв’язці.
   
На сьогодні розроблено робочу документацію на будівництво 2-х наземних пішохідних переходів – Воронцовський та Виконкомівський. На початку цього року була подана заявка на виділення коштів з держбюджету на будівництво одного пішохідного переходу в районі просп. Воронцова, додають у департаменті.
   
Реконструкція проспекту ім. Газети «Правда» розрахована на 3 роки.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)