ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоДніпропетровськ «зав'яже» з будівництвом сучасного надземного переходу

Дніпропетровськ «зав'яже» з будівництвом сучасного надземного переходу

У Дніпропетровську внаслідок будівництва надземного переходу через проспект Правди буде перекрито рух транспорту відповідною ділянкою шляху, втім, лише до понеділка. Сам надземний перехід обіцяють відкрити до кінця року.

Надземний перехід європейського зразка через проспект Правди у Дніпропетровську буде відкрито до кінця року. Про це заявив Віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул під час робочої наради щодо ходу будівництва цього об'єкту, - повідомляє прес-служба посадовця.

«Надземний пішохідний міст дозволить головній вулиці Лівобережжя Дніпропетровська стати магістраллю з безперервним рухом. Це підвищить безпеку пішоходів, зменшить кількість заторів та пришвидшить рух транспорту на проспекті. Перехід відкриють до кінця року», - зазначив Олександр Вілкул.

Надземний перехід через проспект Правди, на розі проспекту Воронцова, у Дніпропетровську є частиною комплексної реконструкції проспекту, який забезпечує в’їзд до обласного центру та виїзд із нього, зокрема на шосе до міст Харкова та Донецька, забезпечує основні транспортні розв’язки лівобережної частини міста.

Надземний міст – це металева конструкція закритого типу. Перехід буде оснащено 4 ескалаторами (по 2 ескалатори з обох боків вулиці) та спеціальним підйомником для людей з особливими потребами, а також металевими сходами завширшки 1,5 м на кожному кінці мосту. У будівництві конструкції надземного переходу на 100% було використано будматеріали вітчизняних виробників.

Будівельні роботи з будівництва надземного переходу виконано на 50%. Вже закладено фундамент, встановлено опори для 44 метрової металоконструкції переходу. Роботи з її встановлення розпочалися 17 серпня о 12:00. і закінчаться до 8:00 19 серпня. На зазначений період рух транспорту по проспекту від вулиці Замостової до проспекту Воронцова буде повністю перекрито.

 
Коментарі (0)