ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДніпропетровська вода призводить до голодувань

Дніпропетровська вода призводить до голодувань

Через зловживання владою сільського голови та його ж бездіяльність у питанні водопостачання мешканців Богданівки-1, один з депутатів Богданівської сільської ради має намір оголосити голодування.

Депутат Богданівської сільської ради має намір 20 серпня з 9:00 біля адмінбудинку Павлоградської райдержадміністрації розпочати  акцію безстрокового голодування.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Конфедерації вільних профспілок.

До такого кроку посадовець змушений вдатися, цитуємо: «через зловживання владою сільського голови та його ж бездіяльність у питанні водопостачання мешканців шахтарського селища Богданівка-1, яке входить до складу Богданівської сільської ради».

За словами посадовця, для відновлення постачання питною водою з артезіанської свердловини голова Богданівської сільської ради ще у 2009 році повинен був надати до Дніпропетровської облдержадміністрації необхідні документи, на підставі яких Богданівка-1 мала бути долученою до проекту «Питна вода Дніпропетровщини». Відтак на відповідні роботи з обласного бюджету було б виділено 500 тис. грн.

Натомість місцева сільрада примусила жителів Богданівки-1, де мешкають в основному представники найнезахищеніших верств населення, купувати привозну воду.

 
Коментарі (0)