ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДніпропетровських комунальників упіймали на порушеннях

Дніпропетровських комунальників упіймали на порушеннях

Дніпропетровські комунальники працюють з порушеннями. Держфінінспекція виявила втрати на суму понад 400 тис. грн.

Фахівці територіального підрозділу Держфінінспекції в Дніпропетровській області - Нікопольської об’єднаної держфінінспекції — під час планової ревізії комунального підприємства «Міські автомобільні дороги» Нікопольської міської ради виявили порушення, які призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму понад 400 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пре-службі відомства.

Зокрема, через те, що посадові особи підприємства надавали в оренду цілісний майновий комплекс одного зі структурних підрозділів за заниженою вартістю, КП «Міські автомобільні дороги» недоотримало доходів на суму 289 тис. грн.

Окрім того, фінінспектори виявили оплату за завищеною вартістю ремонтних робіт, понаднормове списання бензину, нестачу основних засобів та інші порушення, що призвело до незаконного витрачання 114 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Матеріали ревізії передано до Прокуратури м. Нікополя, а про результати поінформовано ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в одному з управлінь ЖКГ Черкаської області було виявлено порушення, які призвели до фінансових втрат. Держфінінспекція зафіксувала суму у 600 тис. грн.

 
Коментарі (0)