ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДніпропетровську та передмістю відключать воду

Дніпропетровську та передмістю відключать воду

У Дніпропетровську на приміських селищах відключатимуть водопостачання кілька днів у денний час. Причиною припинення водопостачання є проведення аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах.
У Дніпропетровську та передмісті 21 та 22 квітня відключать водопостачання у будинках на низці вулиць . Це зумовлено проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Дніпроводоканал».
 
Зокрема, завтра з 9:00 до 20:00 води не буде у будинках на вулицях:
 
пр. Воронцова; пр. Воронцова, 29 (Дніпропетровська міська клінічна лікарня № 9); пр. Воронцова, 29А (Дніпропетровська міська дитяча клінічна лікарня № 1); вул. Ростовська; вул. Карпенка-Карого; вул. Чернівецька; вул. Балашовська; вул. Балаклавська; вул. Бутлерова; вул. Маріупольська; вул. Фруктова; вул. Червоноармійська; вул. Ясельна; вул. Сиворонова; вул. Ростовська, 88 (Середня загальноосвітня школа №42).
 
А 22 квітня водопостачання буде припинено у:
 
сел. Новоолександрівка;
 
сел. Волоське;
 
сел. Братське;
 
сел. Каменка;
 
сел. Каменка (Центральна станція аерації);
 
Автодорога Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя 417,6 км (Автозаправочні станції).
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові сьогодні відключили воду у будинках восьми районів міста. Крім цього, припинено водопостачання і в одному з дачних кооперативів. Деяким споживачам буде подаватись вода у режимі пониженого тиску.
 
Коментарі (0)