ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДо Дня Незалежності 30 родин захисників України отримали ключі від квартир

До Дня Незалежності 30 родин захисників України отримали ключі від квартир

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України 30 родин захисників нашої держави з різних регіонів отримали ключі від квартир.
З нагоди 30-ї річниці Незалежності України 30 родин захисників нашої держави з різних регіонів отримали ключі від квартир.
 
Про це повідомила пресслужба Уряду.
 
Сертифікати та ключі від нових помешкань вручали одночасно в усіх регіонах України. Зокрема, на IV Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі «Там де ми — там Україна» сертифікати отримали шість родин ветеранів війни з Київщини.
 
«Протягом століть нам за незалежність доводилось боротися. І навіть просто зараз… Коли сім років тому нашу країну атакував ворог, — боронити спокій України, суверенітет, права та демократичні свободи — стали герої-захисники. Для мене — велика честь стояти тут поруч разом із вами. І нові квартири, які ви щойно отримали, це — найменше, що може зробити для вас держава. Для вас, і для родичів загиблих героїв. Ми в неоплатному боргу перед вами та вашими рідними», —говориться у повідомлені.
 

Зазначимо, IV Міжнародний ветеранський та волонтерський форум, організаторами якого є Міністерство у справах ветеранів України та благодійний фонд «Повернись живим», цього року відбувся у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Захисники». 

 
Коментарі (0)